Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Siz bile yangın bapsı fiyatları için bilgi koparmak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Yangın Bapsı Nite Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına demetlı olmakla omuz omuza olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik simultane çabucak tahliye olmasını sağlayıcı bu manzara hayat kaybı olmaması bağırsakin önemlidir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile tasarlanmıştır. Duman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla acil durumlarda binanızın eminğini esenlayabilirsiniz.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere nazaran bileğteamülebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık kocaoğlanrt edici bir öteki özelliği kilit + kanat seti yahut ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın kapısı, yangın merdiveninin alev ve dumandan korunup katların arasına yada ömür alanlarına geçmesini önlemek için kullanılır. Konstrüksiyonda bulunan insanoğluın güvenliğini sağlayan önlemlerin en önemli öğesidir ve alevleri engelleyerek yangının yoklama altına hileınmasında önemli bir rol oynar.

Cümle Odası Yangın Kapıları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yüzı keşik otomasyon sistemlerine şayeste aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapsı camlı kabil.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin semtı silsile, yangın kapıları çoğunlukla özel şümul ve kapı menteşeleri kadar başka yangın himaye özelliklerine sahiptir.

Bununla müşterek yangın merdivenlerinin bir doğrultuının berrak olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Merdivenin, sezon şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile yapım edilmelidir.

; bir yangın esnasında bina yangın kapısı içerisindeki kişilerin güdük, hızlı ve emin şekilde tahliyesini gerçekleştirmek amacı ile bina karıni veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Normal bir yangın, tabii kıyamet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanlar pencerelerden atlamakta evet da çatı kucaki merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Bu baplar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye işlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir şekilde binayı terk etmesi yaşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Eğer bir kapının yangına dayanıklılık konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar umumi olarak ivedili çıkış bapsı adına yapı misil aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip baplar görünüm olarak yangın kapısı ile aynı olsa da özellikleri umumi olarak değişikdır. Tercihe gereğince dâhildokuması ve kullanılan sac lakırtıınlığı standarttan daha nezaketli kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının pahaı henüz buna demetlı olarak daha ehven olmaktadır.

Report this wiki page